Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 8. 2018

Doplňkové soutěže Memoriálu G. a L. Kůrkových

BONUSOVÉ SOUTĚŽE
Vyhrajte i v doplňkových soutěžích

1. Soutěž "VSADÍM SI NA SEBE"

Stačí, když si u prezentace vyzvednete soutěžní lístek a tipnete si, kolik nastřílíte v disciplíně 60 ran v leže. Lístek odevzdáte se soutěžním poplatkem 30 Kč u prezentace Bonusových soutěží. Ten kdo uhodne svůj výsledek, vyhrává veškerý vybraný soutěžní poplatek. Pokud bude více střelců, kteří uhodnou svůj výsledek, rozdělí si celkovou částku. V případě, že neuhodne nikdo, zůstává soutěžní poplatek pořadateli soutěže.

2. Soutěž družstev "JEŠTĚ NEJSME DO SBĚRU proti MY TO TAKY UMÍME"

Soutěž dorostenců proti zbytku světa. Soutěžit budou tříčlenná družstva dorostenců proti družstvům juniorů-juniorek-mužů-žen. Které družstvo bude mít v součtu nejvyšší nástřel v 60 ran leže  vyhrává soutěž "JEŠTĚ NEJSME DO SBĚRU proti MY TO TAKY UMÍME" a obdrží veškerý vybraný soutěžní poplatek této soutěže. u prezentace Bonusových soutěží si vyzvednete soutěžní lístek na soutěž družstev. Družstvo musí být složeno buď ze střelců kategorie dorost nebo z kategorií ostatních (mohou být kombinace mužů, žen, juniorů-rek). Pozor družstvo nesmí být kombinací kategorie dorostu a starších. Družstvo nemusí být složeno ze střelců jednoho klubu. Každý může soutěžit jen v jednom družstvu. Soutěžní poplatek za jedno družstvo je 30 Kč. Soutěžní lístek a 30 Kč odevzdejte u prezentace Bonusových soutěží.
Předběžnou přihlášku můžete zaslat dopředu na e-mail sskmanusice@seznam.cz s heslem Družstvo a následně po příjezdu potvrdit vyplněním soutěžního lístku a zaplacením poplatku nebo se přihlásit až na místě, ale nejpozději před uveřejněním výsledků první směny.
Starší nenechte se zahanbit a pojďte to těm mládežníkům nandat, mládežníci nedejte se:-)

U obou bonusových soutěží má pořadatel provést změnu, úpravu pravidel nebo ji zrušit.