Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 2. 2016

O PUTOVNÍ POHÁR SSK TJ ZD PODLESÍ ROČOV

Dne 20. února 2016 se v Ročově konal 14. ročník soutěže O putovní pohár SSK TJ ZD Podlesí Ročov. Již tradičně na této soutěži startovali manušičtí střelci. V nejmladší kategorii do 12 let se nejlépe dařilo Filipovi Mazánkovi, který nástřelem 288 bodů obsadil pátou příčku. Velice pěkných výsledků dosáhli i ostatní nejmladší střelci z Manušic. Matouš Prchal 9. místo, za ním se na desáté příčce umístnil Jakub Němec. Třinácté místo vybojovala Karolína Martínková a patnácté David Kovář.

Ve „čtrnáctkách“ se podařilo Martinovi Pírkovi probojovat na „bednu“. Obsadil pěkné třetí místo. Sedmé místo vybojoval Ondřej Sehnal a jedenácté Vojtěch Klaus.

Nejlépe se manušických dařilo v dorostu. Zvítězila Karolína Brabcová, velice pěkným nástřelem 411,9 bodů, za ní, na druhou příčku vystoupala Denisa Dittrichová s 397,8 body. Stále se lepšící František Daniš obsadil devátou příčku.   

Rovněž ženy byly úspěšné a hned dvě se probojovaly na stupně vítězů. Druhé místo obsadila Zaya Byambaa hned za ní skončila Šárka Hubená. V mužích startoval jediný manušický Zdeněk Kučera, který vybojoval pátou příčku.

V každém případě to byly pro střelce našeho klubu úspěšné závody, uvidíme, jak se výsledky podaří potvrdit na krajském přeboru, který pořádá hned zítra SSK Liberec.

Fotky od Šárky Hubené najdete na klubovém rajčeti.