Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 1. 2020

Pro členy klubu - odměna za zajištění sponzorského daru

Směrnice ZDE

Odměny za zajištění sponzorského daru pro Sportovně střelecký klub Manušice

do výše hodnoty sponzorského daru 30.000,- Kč odměna ve výši 10%

do výše hodnoty sponzorského daru více jak 30.000,- Kč do 100.000,- Kč odměna ve výši 7%

nad hodnoty sponzorského daru 100.000,- Kč odměna ve výši 5%

 

Pravidla:

1. Pro vyplacení odměny musí být sponzorský dar ve finanční formě (penězích)

2. Se sponzorem musí být řádně uzavřena sponzorská smlouva, kterou musí administrativně zajistit osoba, které by měla odměna za zajištění daru připadnout.

3. Odměna bude vyplacena do 30 dnů od připsání částky od sponzora na účet, z této částky se vypočítává odměna.

4. Odměna bude vyplacena na základě uzavření dohody o provedení prací mezi SSK a osobou, která zajistila sponzorský dar.

5. Z odměny budou odečteny povinné odvody, které za osobu, která sponzorský dar zajistila, odvede SSK, pokud není dohodnuto jinak.

6. Odměna náleží osobě, která zajistila sponzorský dar v případě, že sponzorský dar není vázán určením na co musí být sponzorský dar

konkrétně použit ze strany sponzora – dárce. Výjimkou jsou granty nestátních nadací – grantových organizací, kde je použití daru vázáno pravidly nadace – grantové organizace.

7. V případě daru od nestátní nadace – grantu, náleží odměna osobě, která zajistí dar včetně veškeré potřebné administrace.  

8. Výbor SSK Manušice má právo dar nepřijmout respektive neuzavřít sponzorskou smlouvu, pokud činnost dárce je nemorální, porušuje zákony,  vystupuje neeticky aj., případně by se domníval, že to může poškodit dobré jméno SSK Manušice. V takovém případě osobě, která sponzorský dar zajistila, nenáleží odměna za zajištění.

9. Odměnu za zajištění sponzorského daru může získat pouze člen SSK Manušice z.s., pokud výbor SSK Manušice nerozhodne jinak.

10. Veškeré náklady spojené se zajištěním sponzorského daru nese osoba zajišťující sponzorský dar.

Platnost od 2. 12. 2019