Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtyři zlaté pro SSK Manušice

Na suverénní vítězství Zuzany Šostkové, v kategorii dospělých, navázali skvělými úspěchy i mladí zástupci manušického oddílu. Fantastického úspěchu dosáhlo družstvo mladších dorostenek ve složení Michaela Širlová, Kateřina Franceová a Jennifer Franková, které s náskokem neuvěřitelných 8 bodů vybojovalo 1. místo.

K tomuto úspěchu připojila Michaela Širlová ještě individuální ocenění v podobě stříbrného kovu za skvělý výkon 385 bodů. Ten byl mimochodem stejný jakého dosáhla vítězka, ale rozhodla poslední desetihranná položka, kterou měla Michaela o pouhý bod horší.
Nutno zmínit i úspěchy nedávných členů manušického klubu, kteří dnes působí v profesionálních týmech, ale stále trénují pod dohledem trenérů z Manušic. V kategorii juniorky si první dvě místa rozdělily Aneta Brabcová s Gabrielou Vognarovou.
I přes silné finále Gabriely uhájila Aneta první pozici a získala tak další titul do své sbírky. Své kvality předvedl i Petr Plecháč, jenž nenechal nikoho na pochybách a první místo v základním
Fantastického úspěchu dosáhlo družstvo mladších dorostenek ve složení Michaela Širlová, Kateřina Franceová a Jennifer Franková.
závodě nepustil ani ve finálovém rozstřelu.
„Letošní mistrovství republiky je pro nás velký úspěch. Nejlepší závodníky z juniorské kategorie jsme z našeho klubu předali do těch více profesionálních, a tak největší tíha letos byla na nejmladších, nastupujících střelcích, kteří ukázali, že umí podat skvělé výkony a získat medaile jako jejich zkušenější vrstevníci,“ okomentoval s potěšením úspěch svých svěřenců šéftrenér SSK Manušice Stanislav Stupka.
 

 
Českolipský deník 25.3.2011