Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejmladší z Manušic se vrátili z MČR s titulem

 

I přes nepříliš regulérní podmínky a technické problémy pořadatelů podali mladí střelci z Manušic
Karolína Brabcová se stala mistryní ČR.
kvalitní výkony a přiblížili se k hranici maximálního nástřelu. Famózní výkon předvedla teprve 10letá manušická účastnice Karolína Brabcová, sestra úspěšné Anety Brabcové. Z 30 ran pouze jednou minula střed a s výkonem 299 bodů vybojovala, po vzoru své sestry, titul Mistryně České republiky.
Na velmi pěkném 4. místě, pouhé 2 body za třetí, skončila Vlasta Bartoníčková. Se složitými podmínkami se pak potýkali chlapci v kategorii starší žáci, přesto se jim podařilo podat velmi dobré výkony, a i když Aleši Poláčkovi chyběly na vítěze dva body, umístil se až na 10. místě. Stejného umístění získalo i družstvo ve složení Aleš Poláček, Martin Tuček a Michal Spilka.
„Přes všechny potíže, které se v průběhu mistrovství objevily, se nám podařilo získat nejcennější medaili. Karolína podala fantastický výkon, ale rád bych vyzdvihnul i velmi kvalitní a vyrovnané výkony ostatních, které jsme nezmínili a kteří sice na medaile nedosáhli, ale s podmínkami se vyrovnali profesionálně, jako Jaroslav Špitálský, Jakub Mohaupt a Lucie Streubelová,“ komentuje Stanislav Stupka, šéftrenér SSK Manušice.
 
www.ceskolipskydenik.cz